Domenii de
utilizare ale masinilor Ziegra
Peste
proaspat,
procesarea si
comercializarea lui
Gheata Ziegra, in special bucatile mari,
se conserva un timp indelungat in silozuri, mentinandu-se in forma
initiala.
Datorita structurii ideale a ghetii, pestele
este racit
rapid si intens.
Pentru ca nu
exista nici o formatiune de gheata compacta, pestele este in intregime
acoperit de gheata.
Gheata ZIEGRA este recomandata in principal pentru transportul la mare
distanta. In lazi, gheata se infiltreaza perfect in golurile dintre peste,
fara cea mai mica presiune. Gheata nu are nici colturi,
nici lame care pot
taia sau rani pielea pestelui, deci nici o posibilitate de infectare
bacteriana. Atat
pestele cat si gheata
raman
reci
mult timp.
Apa
rezultata de la topire mentine pestele umed si rece.
De asemenea,
ZIEGRA produce masini de obtinere a 'ghetii fluide' pentru preracirea
pestelui. Acest tip de gheata poate fi produs din apa cu un procent minim de
2-3 % sare.
|
|
|
Gheata topita
mentine pestele umed si rece.
|
|
Bucatile de
gheata ZIEGRA sunt dispuse in jurul pestilor fara sa-i preseze permitind
pastrarea formei acestora |
TOP
Prelucrarea carnii
|
Gheata
ZIEGRA este ideala pentru malaxoare de carne deoarece
repartitia se face rapid, fara formare de aglomerari
(cocoloase). Cand
gheata este varsata odata sau de mai multe ori, ea va
avea totdeauna, datorita suprafetei sale, o mare
putere frigorifica. Aceasta este solida, dar nu dura,
protejind cutitele malaxorului.
|
TOP
Pastrarea hranei
Gheata
concasata ZIEGRA, datorita suprafetei sale, raceste rapid,
exact la temperatura de 0 oC. Este simplu de
utilizat si manipulat. Corpul masinii este in intregime
din inox fiind perfect rezistent la acizi.
|
Pentru sectorul de salate, pentru mentinerea acestora proaspete si
apetisante, sunt recomandate bucatile de gheata ZIEGRA mici si standard. |
TOP
Restaurante
si catering
|
Pentru
bauturi racaroase. gheata ZIEGRA are o suprafata mai mare de acoperire
si raceste mult mai rapid decat cuburile de gheata clasice.
|
|
TOP
Brutarii
|
Gheata ZIEGRA asigura o temperatura constanta pentru
coca si aluat. Raceste de 4-7 ori mai repede decat
apa. Are temperatura ideala de - 0,5oC.
|
TOP
Spitale,
laboratoare, fizioterapie
|
Gheata
ZIEGRA destinata spitalelor are capacitate de racire maxima |
|
Gheata
ZIEGRA destinata laboratoarelor de cercetare si productie. |
TOP
|
|
|
|
|