|GHEATA CARE NU SE CONGELEAZA NICIODATA !

DESPRE ZIEGRA | DOMENII DE UTILIZARE | PRODUSE | CONTACT

 

      Domenii de utilizare ale masinilor Ziegra

   Peste proaspat, procesarea si comercializarea lui

  
 Gheata Ziegra, in special bucatile mari, se conserva un timp indelungat in silozuri,  mentinandu-se in forma initiala.
   Datorita structurii ideale a ghetii, pestele
este racit rapid si intens.
   
Pentru ca nu exista nici o formatiune de gheata compacta, pestele este in intregime acoperit de gheata.
   Gheata ZIEGRA este recomandata in principal pentru transportul la mare distanta. In lazi, gheata se infiltreaza perfect in golurile dintre peste, fara cea mai mica presiune. Gheata nu are nici colturi, nici lame care pot taia sau rani pielea pestelui, deci nici o posibilitate de infectare bacteriana. Atat pestele cat si gheata raman reci mult timp. Apa rezultata de la topire mentine pestele umed si rece.
   De asemenea, ZIEGRA produce masini de obtinere a 'ghetii fluide'  pentru preracirea pestelui. Acest tip de gheata poate fi produs din apa cu un procent minim de 2-3 % sare.

 
 
 

  Gheata topita mentine pestele umed si rece.

  Bucatile de gheata ZIEGRA sunt dispuse in jurul pestilor fara sa-i preseze permitind pastrarea formei acestora

TOP


   
Prelucrarea carnii

  Gheata ZIEGRA este ideala pentru malaxoare de carne deoarece repartitia se face rapid, fara formare de aglomerari (cocoloase). Cand gheata este varsata odata sau de mai multe ori, ea va avea totdeauna, datorita suprafetei sale, o mare putere frigorifica. Aceasta este solida, dar nu dura, protejind cutitele malaxorului.

TOP
  

   
Pastrarea hranei
 
 
Gheata concasata ZIEGRA, datorita suprafetei sale, raceste rapid, exact la temperatura de 0 oC. Este simplu de utilizat si manipulat. Corpul masinii este in intregime din inox fiind perfect rezistent la acizi.

  Pentru sectorul de salate, pentru mentinerea acestora proaspete si apetisante, sunt recomandate bucatile de gheata ZIEGRA mici si standard.

TOP


  
 Restaurante si catering

  Pentru bauturi racaroase. gheata ZIEGRA are o suprafata mai mare de acoperire si raceste mult mai rapid decat cuburile de gheata clasice.

TOP


    Brutarii

  Gheata ZIEGRA asigura o temperatura constanta pentru coca si aluat. Raceste de 4-7 ori mai repede decat apa. Are temperatura ideala de - 0,5oC.

TOP


    Spitale, laboratoare, fizioterapie

  Gheata ZIEGRA destinata spitalelor are capacitate de racire maxima   Gheata ZIEGRA destinata laboratoarelor de cercetare si productie.

TOP


 

 


 

Copyright © 2007 ZIEGRA